Серия Salzburg

Колекцията ламинат на Kronostar – Русия, серия Salzburg е уникална по рода си, със своята дебелина на дъската от 10 мм. Тя е стилна, качествена и отговаря на всички най-високи параметри в тази сфера, както и на всички най-взискателни изисквания на клиента. Подходяща е както за жилищни така и за силно натоварени обществени помещения. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5 / 33
Фуга: V 4 странна
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 7 броя
Квадратура в пакет: 1. 865 м2
Тегло на пакета : ~ 16 кг.
На ЦЕНА: 25, 95 лв./м2
Ламинат Перфектен Дъб 1819 - Светъл, авангарден десен, който е за хора обожаващи новаторството и експериментите в дизайна. Нестандартен, нежен, светло бежово сивкав цвят и силно изразена дървесна шарка, той внушава широта, светлина и простор, с които запленява всеки.
Ламинат Накъсан Дъб 3075 - Един светъл, авангарден десен, който е за хора с по-разчупено възприятие за дизайна. Артистичен, нежен, светло бежово сивкав, пастелен цвят и шарка с изразена дървесна нишка, той внушава широта, светлина и простор, с които запленява всеки. Той подхожда на хора желаещи широта, светлина и простор.