Серия Salzburg

Серия ламинати Salzburg на Kronostar – Русия, е съчетала в себе си съвременният шик с авангардната пастелна и контрастна дървесна шарка. Тя е уникална, качествена и покрива всички най-високи стандарти, а и всички най-взискателни изисквания на клиента. Класът и на износоустойчивост позволява да бъде ползвана, както за жилищни така и за силно натоварени обществени подове. По-масивната дебелина на дъската я доближава до дюшемето, а атрактивната и четиристранната V образна фуга я прави буквално съвършена. Тук ще представим няколко модела налични в момента при нас.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5 / 33
Фуга: V образна 4 странна
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 7 броя
Квадратура в пакет: 1. 865 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 25, 95 лв./м2
Ламинат Перфектен Дъб 1819 - Светъл, авангарден десен, който е за хора обожаващи новаторството и експериментите в дизайна. Нестандартен, нежен, светло бежово сивкав цвят и силно изразена дървесна шарка.
Ламинат Дъб Ламбет 1855 - Класически десен, който е за хора живеещи в хармония със себе си и света,  и вечно търсещи изтънчената ефирна красота. Изчистен, естествен, златисто кафяв мек тон, с типичната изразена дървесна шарка.
Ламинат Накъсан Дъб 3075 - Светъл, авангарден десен, който е за хора с по-разчупено възприятие за дизайна. Артистичен, импрегниран,  сивкаво кафяв дървесен декор и шарка с изразена нацепена нишка.