Серия Arto

Оригиналната серия ламинати Arto, на Kronostar – Русия, е с авангардна, съвременна и вдъхновена от изкуството палитра, с контрастно изразена дървена шарка. По-тънка дъска, която подчертава чара на тази колекция. Високият и клас я прави удачна, както за жилищни, така и за обществени помещения. Четиристранната V образна фуга и придава още по-специфичен вид, с което още повече засилва мистичният и блясък. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
С 4 V образна фуга
По-тясна дъска
Размери на дъската: 1 380 x 159 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1. 755 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 20, 95 лв./м2
Ламинат Лунен Дъб 1815 тясна дъска - Светъл, авангарден десен, който е за хора с по-разчупено възприятие за дизайна. Артистичен, наситен, сиво-бежов цвят и ярко изразена накъсана и контрастна дървесна шарка, използваща играта със сенките. Това е за натури обожаващи различното в живота.
Ламинат Перфектен Дъб 1819 - Авангарден десен, който е за тези, които обожават новаторството, но по един по-деликатен начин без да се налага грубо. Нестандартен, преливащ, светъл сивкаво бежов цвят и дървесна шарка по дължина. Внушава спокойствие, подреденост и уравновесеност, с които запленява всеки.