Колекция PROMO

Колекцията Promo на Kronopol е внимателно селектирана от специалистите с идея да отговори и на най-взискателните клиенти, както и да даде възможност и достъп на всеки един да си позволи това, което желае и харесва в света на ламината. Тя е за хора, които харесват съвременният елегантен и изчистен блясък съчетани с функционалност и висока издръжливост. Високият клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения.
В нашия магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
   - Promo 8/31 - Приличният клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени, но по-слабо натоварени подове. 
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 3 / 31
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет:   броя
Квадратура в пакет: .  м2
Тегло на пакета : ~ 16 кг.
На ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 16, 20 лв./м2
Ламинат Дъб Тоскана 3284 - Топъл, златисто карамелен, уютен тон, този ламинат внася топлина, спокойствие и комфорт. Отличен избор за хора, които харесват непреходния класически стил.
Ламинат Дъб Зорба 3512 - Светъл ефирен, кремаво сивкав тон, този ламинат внася една мекота, чистота и финес. Отличен избор за хора, които харесват съвременния изчистен стил. 

   - Promo 8/32 Високият клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 383 x 159 мм.
Дъски в пакет:   броя
Квадратура в пакет: .  м2
Тегло на пакета : ~ 16. 4 кг.
На ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 21, 20 лв./м2
Ламинат Дъб Нарвик 2052 – тясна с фуга - Елегантен съвременен десен, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради простора и светлината, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.
Ламинат Дъб София 2597 – тясна с фуга - Уникален ламинат, подходящ за жилищни и обществени подове с висока степен на устойчивост. Естествената шарка, кадифеният матиран блясък и антистатичното покритие придават на помещението един елегантен аристократичен завършек. С този ламинат - не бихте сбъркали никога, подходящ е за всяко помещение и интериор.
Ламинат Дъб Виена 2717 – тясна с фуга - Виенският дъб се отличава с идеално съчетание на линиите, имитира оригиналната дървесина с характерните за нея жилки и естествени очертания. С блясъка си наподобява палуба на кораб. Подхожда на хора, които обичат да съчетават старинните предмети в интериора си с модерните и иновативни тенденции.
Ламинат Пушен Дъб 2740 – тясна с фуга - Класически десен, издържал изпитанията на времето, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради класата и тежестта, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.
Ламинат Ясен Кордоба 3794 – тясна с фуга - В пастелен сив цвят с лека бежова нотка. Това е един елегантен съвременен десен, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради простора и светлината, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.