Classic Touch 8/31

Създателите на колекцията Classic Touch се ръководят от съвременните тенденции, а с богатия асортимент отговарят на желанията и на най-взискателния клиент. Този ламинат е не само с привлекателен външен вид, но повърхността му е с висококачествено покритие, което улеснява поддръжката и го прави по-подходящ за предразположените към алергии. Новият цветен ламинат се използва като елемент за оформлението при дизайна и отговаря на всички високи изисквания и съвременни критерии за качество. Той прави възможно постигането на съвършения облик без видими ръбове и фуги.
Classic Touch е първокласна категория релефни декори на основата на изпитаното и проверено качество.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 3 / 31
Размери на дъската: 1 383 x 193 мм.
Дъски в пакет:  9 броя
Квадратура в пакет: 2. 40 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 14, 75 лв./м2
Ламинат Светъл Дъб 3713 - Един от най-често търсените класически декори. В светлата гама, с бледо дървесно кафяв цвят и естествена шарка по цялата дъска.
Ламинат Орех 34072 - Един от един от по-тежките декори, в тъмната гама, с наситен землист тъмно кафяв цвят и естествена дървесна шарка по цялата дъска.
Ламинат Бор 34075 - Един от по-екстравагантен декори, в  светлата гама, с мръсно сив цвят преливащ в землисто кафяви нюанси  и естествена дървесна шарка по цялата дъска.
Ламинат Дъб Изгрев 37245 - Един от най-често търсените класически декори, в светлата гама, с бледо дървесно кафяв цвят и естествена шарка по цялата дъска.
Ламинат Царски Дъб 37319 - Един от най-често търсените класически декори, който е разделен на паркетини, в светлата гама, с искрящо дървесно кафяв цвят и естествена шарка по цялата дъска.
Ламинат Клен 37637 - Един от съвременните най-често търсени класически декори, най-светлата гама, с искрящо дървесно кафяв цвят и естествена шарка по цялата дъска.
Ламинат Дъб 37677 - Един от от най-често търсените съвременни декори, светлата гама, с нежно сив цвят и естествена дървесна шарка по дължина на дъската.