Серия Freedom

Freedom е изключителна колекция на Classen, създадена за хора, които предпочитат съвършенството в дизайн и качество. Благодарение на своя изящен завършек на V-образната фуга е предпочитан ламинат от хората с по-екстравагантен и съвременен усет.
В нашия магазин може да се запознаете с пълната серия на този великолепен ламинат.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 4 / 32
С V образна фуга
Размери на дъската: 1 286 x 160 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1. 646 м2
Тегло на пакета : ~ 15 кг.
На ЦЕНА: 25, 85 лв./м2

1aЛаминат Дъб Кеймбридж 37306 - Естетически подсилен рисунък на натурално дърво, съчетан с меките приятни тонове на съвременната гама нюанси, подходящи за един изискан дизайн.
1aЛаминат Дъб Честър 37305 - Много нежен светло кафяв до бежов златист цвят и шарка на естествено дърво подходящи за всяко помещение. Харесван е от фини и изискани хора, които деликатно загатват за своите емоции.
Ламинат Дъб Оксфорд 37307 - С много интересен землисто-кафяв топъл цвят и златиста нишка следваща шарката на естествено дърво подходящи за всяко помещение. Харесван е от аристократични личности с бохемски вкус, които щедро демонстрират своите емоции.
Ламинат Пиния Модена 37308 - Със светъл сив цвят и деликатна дървесна шарка пасващи на всяко помещение. Харесван е от по-смелите и екстравагантни хора, на които допада естетически подсиленият рисунък на натурално дърво, съчетан с тоновете в стил рустик на съвременната гама нюанси, подходящи за един изискан дизайн.
Ламинат Дъб Венеция 37309 - Със светъл сиво-бежов цвят и деликатна дървесна шарка пасващи на всяко помещение. Харесван е от по-смелите и екстравагантни хора, на които допада естетически подсиленият рисунък на натурално дърво, съчетан с тоновете в стил рустик на съвременната гама нюанси, подходящи за един изискан дизайн.
2aЛаминат Смърч Катания 37310 - Здрав и устойчив ламинат с измит сив цвят и наситена дървесна шарка пасващи на всяко помещение. Харесван е от по-смелите и екстравагантни хора, на които допада естетически подсиленият рисунък на натурално дърво, съчетан с тоновете в стил рустик на съвременната гама нюанси, подходящи за един изискан дизайн.