Монтажи

Помещението, трябва да бъде сухо и добре  изолирано от влага. За да важи гаранцията, която производителя дава, денивелацията трябва да е максимум 3 мм. на  кв. м. - основата, трябва да е равна. В доста от случаите върху пода има балатум  или мокет, който е хубаво да се махне, но ако са залепени здраво и се разкъсват при  демонтажа, може да се оставят и върху тях да се реди. Друго важно условие за монтажа е, че задължително се оставя около 1 - 2 см. разстояние до стената, за да се даде възможност на движение при температурни колебания.

oshte po-malko logoМонтаж на Ламинат - Задължително сухо и равно помещение. Монтаж на всякакви видове ламинирани паркети, на ЦЕНА: 3 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж Ламинат на стена и или таван - Задължително сухо и равно, на ЦЕНА: 15 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж на Паркет - Задължително сухо помещение. Монтаж на всякакви видове паркет, на ЦЕНА: 8 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж на Трислоен Паркет - Задължително сухо помещение. Монтаж на всякакви видове трислойни и многослойни паркети, на ЦЕНА: 6 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж Паркет и Трислоен Паркет на стена - Задължително сухо помещение, на ЦЕНА: 15 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж на Ламперия - Монтаж на всякакви видове ламперии по стени и таван, на ЦЕНА: 8 лв./кв.м.

oshte po-malko logoМонтаж Други - Монтаж на различни видове декинг, дюшеме, балатум, мокети, подиуми, стълби и т.н., на ЦЕНА: ПО ДОГОВАРЯНЕ !