Серия De Facto

Колекцията ламинат на Kronostar – Русия, серия De Facto е уникална по рода си, със своята дебелина на дъската от 12 мм. Тя е стилна, качествена и отговаря на всички най-високи параметри в тази сфера, както и на всички най-взискателни изисквания на клиента. Подходяща е както за жилищни така и за силно натоварени  обществени помещения. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 12 мм.
Клас: АС 5 / 33
Фуга: V 4
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 5 броя
Квадратура в пакет: 1. 332 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 29, 95 лв./м2
1aЛаминат Дъб Телец 4843 - Тъмен, наситен, кафяв цвят и естествена дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-баровска и изискана светлина, за което допринася още повече и четиристранната V образна фуга. Придава тежест и респект на помещението.
1aЛаминат Дъб Везни 4844 - Светъл, нежен, сив цвят и естествена дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-бляскава и изискана светлина, за което допринася още повече и четиристранната V образна фуга. Придава свежест и простор на помещението.
1aЛаминат Дъб Цетус 4845 - Светъл, естествен, дървесно бежов-сив, нежен цвят и натурална дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-спокойна и изискана светлина, за което допринася още повече и четиристранната V образна фуга. Придава блясък, класа и простор на помещението.
1aЛаминат Дъб Орион 4846 - Естествен наситен кафяв цвят и натурална дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-баровска и изискана светлина, за което допринася още повече и четиристранната V образна фуга. Придава класа и респект на помещението.