Серия SymBio

Колекцията ламинати на Kronostar – Русия, серия SymBio е уникална по рода си с това, че е достъпна, насочена и към потребителя, който има по-ограничени възможности в своя бюджет, ала може да си позволи лукса да има най-високо качество ламинат на пода си. Стила, качеството и стандарта на един от най-добрите производители в бранша остават ненадминати все още и доказват това все по-категорично. Високият клас износоустойчивост прави тези ламинати подходящи за всякакви подове както жилищни така и обществени. Четиристранната V образна фуга му придава още по-аристократичен вид, с което успешно задоволява и най-взискателните сетива. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
С 4 V образна фуга
Клас: АС 5 / 33
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 2. 131 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 19, 95 лв./м2
Ламинат Пино Леванте 3168 без фуга - Съвременен десен с авангарден нюанс, който е за хора с по-модерно възприятие за дизайна. Изчистен светло сив цвят.
Ламинат Пино Леванте 3168 - Съвременен десен с авангарден нюанс, който е за хора с по-модерно възприятие за дизайна. Изчистен светло сив цвят.
Ламинат Дъб Лигурия 8127 - Светъл, авангарден десен, който е за хора обожаващи новаторството и експериментите в дизайна. Нестандартен, светло бежово сивкав, пастелен рисуван все едно с боички цвят и изразена дървесна шарка. Внушава широта, светлина и простор, с които запленява всеки.
Ламинат Дъб Маджоре 8146 - Изчистен, класически, дървесен, светъл десен. Естествен светло-кафяв, златист, мек тон и типичната шарка на дърво в цялата му прелест. Мекота и уют за всеки под.