Серия SymBio

Колекцията ламинат на Kronostar – Русия, серия SymBio е уникална по рода си с това, че е достъпна, насочена и към потребителя, който има по-ограничени възможности в своя бюджет. Това не променя стила, качеството и стандарта на един от най-добрите производители в бранша, дори напротив – подходяща е както за жилищни така и за силно натоварени  обществени помещения. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 5 / 33
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 2. 131 м2
Тегло на пакета : ~ 15 кг.
На ЦЕНА: 19, 95 лв./м2
1aЛаминат Дъб Адрия 2057 - Артистичен бежово-кафяв цвят, ярко изразена накъсана и контрастна, размита, ретуширана дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-екстравагантна и изискана светлина.
1aЛаминат Пино Леванте 3168 - Изчистен светло сив цвят той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-екстравагантна и изискана светлина. Придава простор и блясък на помещението.
1aЛаминат Дъб Тоскана 4644 - Артистичен наситен кафяв цвят, ярко изразена накъсана и контрастна, размита, ретуширана дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-екстравагантна и изискана светлина. Придава тежест и респект на помещението.