Серия Eco Tec

Колекцията ламинат на Kronostar – Русия, серия Eco Tec е достъпна и насочена основно към потребителя, който има по-ограничени възможности в своя бюджет. Това не променя значително стила, качеството и стандарта на един от най-добрите производители в бранша, дори напротив – подходяща е както за жилищни така и за обществени помещения. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 7 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2. 397 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 15, 35 лв./м2
Ламинат Дъб Каньон 1811 - Със своя ефирен сив цвят с лек бежов оттенък и шарка следваща натуралното дърво, той подхожда на хора желаещи широта и светлина. Придава свежест и авангард на помещението.
1aЛаминат Хилядолетен Дъб 2079 - Наситен, естествен земно кафяв цвят и шарка следваща натуралното дърво, той подхожда на по-дискретните хора, търсещи уют и комфорт.
1bЛаминат Дъб Керданя 2080 - Ефирен сиво-бежов цвят и шарка следваща натуралното дърво, той подхожда на хора желаещи широта и светлина. Придава свежест и авангард на помещението.
Ламинат Дъб Олинда 3529 - Изчистен, естествен дървесен кафяв цвят и типичната дървесна шарка, той подхожда на по-романтичните натури, търсещи уют и топлина. Носи удобство и класа на помещението.